Bij de workshops van Puik Illustrations leer je illustratieve producten te maken met behulp van een lasercut machine en diverse materialen zoals papier, hout, acryl en verf. Frédérique begeleidt je stap voor stap door het ontwerpproces, waarbij je leert hoe je een idee op een creatieve manier kunt uitdrukken door middel van illustraties. Van het kiezen van materialen tot het ontwikkelen van een samenhangend ontwerp, de workshops bieden een inspirerende ervaring voor iedereen die zijn creatieve vaardigheden wil ontwikkelen en zijn verhaal wil vertellen door middel van illustraties.

Puik Illustrations biedt workshops op locatie, met name in de omgeving van de Randstad. Deze workshops worden gegeven in groepsverband en zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, waaronder bedrijven, kinderen, onderwijsinstellingen en kinderopvangcentra.

Of het nu gaat om educatie, vermaak of teambuilding, de workshops van Puik Illustrations bieden een inspirerende en interactieve ervaring voor iedereen die zijn creatieve vaardigheden wil ontwikkelen en zijn verhaal wil vertellen door middel van illustraties.


Voor meer informatie over de workshops van Puik Illustrations kun je contact opnemen via [email protected]. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en ik help je graag bij het plannen van een inspirerende en creatieve ervaring voor jouw groep of organisatie.